15 січня 2023 22:01

Конте - про поразку "Тоттенхема" у грі з "Арсеналом": "Не відчуваю великого розчарування"

Головний тренер "Тоттенхем" Антоніо Конте прокоментував поразку своїх підопічних у матчі 20-го туру Прем'єр-ліги з "Арсеналом" (0:2).


«Було важко повернутися у гру після того, як ми пропустили два голи. Коли ми пропустили перший м'яч, ми мали можливість зрівняти рахунок за допомогою Сон [Хин Міна], і воротар зробив фантастичний сейв. Потім вони забили другий гол. Це могло вбити всіх, але не моїх гравців, тому що в другому таймі ми щосили намагалися забити і створити проблеми «Арсеналу». Вони зараз складний суперник, як і Ман Сіті.

Ми грали з сильною командою, але в той же час я не відчуваю великого розчарування через самовіддачу моїх гравців. Вони виявили велику волю та бажання повернутися в гру. Іноді в минулому нам це вдавалося, але сьогодні їхній воротар був справді гарний. «Арсенал» виявив волю та старанність у потрібні моменти. Коли команда робить це, це означає, що вони готові боротися за титул з «Ман Сіті». Це дві єдині команди, які можуть боротися за Прем'єр-лігу цього сезону», — наводить слова Конте видання ВВС.