15 січня 2023 20:36

Ярмоленко та його майбутнє в "Аль-Айні": журналіст з ОАЕ обнадіяв капітана збірної України

Журналіст з ОАЕ Мохаммед Хамад вважає, що 33-річний український вінгер Аль-Айна Андрій Ярмоленко нікуди не перейде до зимового трансферного вікна і залишиться в команді до кінця сезону.


Хамад зазначає, що незважаючи на сильну критику від уболівальників Аль-Айна в минулому, Ярмоленко все ж таки вдалося розташувати їх до себе, і тепер фани не хочуть, щоб клуб шукав заміну українцю.

«Схоже, що Ярмоленко останнім часом заслужив на схвалення вболівальників Аль-Айна, оскільки більшість із них позитивно реагують, коли переговори з будь-яким гравцем на його заміну зазнають невдачі».

На думку журналіста, Ярмоленко нікуди не перейде взимку всупереч підозрам. Нагадаємо, що вінгер спершу не потрапив у заявку на один із товариських матчів команди на зборі, а потім у мережі з'явилося відео, на якому під час тренування партнер українця займався у футболці з його номером.

На щастя, в останньому товариському матчі Аль-Айна на зборі Андрій вийшов на після у стартовому складі, чим розвіяв чутки про свій відхід.

"До кінця трансферного вікна залишилося 24 дні, а Ярмоленко продовжує зараз зігрівати серця фанів клубу, граючи в стартовому складі Аль-Айна", - написав Хамад у своєму Твіттері.

Зазначимо, що контракт Ярмоленка з Аль-Айном є дійсним до кінця поточного сезону. У його активі 15 матчів за клуб у кампанії 2022/2023, у яких він відзначився чотирма голами та трьома асистами.

Аль-Айн посідає сьоме місце у чемпіонаті ОАЕ, маючи у своєму активі 19 очок після 12 зіграних поєдинків. Від лідера Аль-Шарджі команда Сергія Реброва відстає на сім пунктів.