13 січня 2023 18:45

"Дніпро-1" не розглядає пропозиції щодо Довбика менше 10 мільйонів євро

Як стало відомо Sport Arena, пропозиція Галатасарая щодо купівлі форварда СК Дніпро-1 Артема Довбика за 3-4 мільйони євро не відповідає дійсності.


Дніпро-1 не розглядає пропозиції щодо Довбика, в яких сума трансферу становить менше 10 мільйонів євро. Крім того, варіанти із можливою орендою не цікаві самому гравцю.


Раніше головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер сказав, що очікує, що Довбик залишиться у команді до літа. Наставник вважає, що форварду під силу яскраво виступити у європейському топ-чемпіонаті.

Довбика вдруге визнано найкращим футболістом УПЛ за версією футболістів і тренерів українських клубів. В ході голосування Артем випередив вінгера Шахтаря Михайла Мудрика.

У поточному сезоні Довбик забив 16 голів і віддав 4 асисти у 22 матчах за клуб з Дніпра. Нагадаємо, що Артем став найкращим бомбардиром групового етапу Ліги конференцій.

Дніпро-1 лідирує у чемпіонаті України, випереджаючи Шахтар на п’ять очок. Національна першість поновиться у березні. Також навесні команда Олександра Кучера зіграє з кіпрським АЕКом в 1/16 фіналу Ліги конференцій.