12 січня 2023 10:46

Головний конкурент Яремчука травмувався: преса ставить українця в основу "Брюгге", фанати сподіваються на Романа

Нападаючий Брюгге Ферран Ютгла є ключовим бомбардиром команди у поточному сезоні. На рахунку 23-річного іспанця 10 голів у всіх турнірах.


Найближчої неділі Брюгге має провести найважливіший матч чемпіонату Брюгге проти Андерлехта. Однак у ньому синьо-чорним доведеться обійтися без Феррана Ютгли, який отримав травму коліна на тренуванні. Первинний огляд не виявив серйозного ушкодження.

Але, як повідомляє Het Laatste Nieuws, у Брюгге впевнені, що іспанець пропустить кілька матчів. Скоріш за все, його замінить українець Роман Яремчук, який поки що не може повноцінно заграти у стані чемпіонів Бельгії.

У той же час уболівальники Брюгге не поспішають ставити хрест на форварді збірної України і очікують, що саме в матчі з гостями з Брюсселя Яремчук нарешті себе проявить.

Iceman: "Нарешті Роман в основі".

Bork: "Час Яремчуку використати свій шанс. Сподіваюся, це спрацює".

FCBalto: "Шкода, Ютгла може забити гол із нічого. Матч із Андерлехтом буде важливим для Яремчука".

wolfskin: "Можливо, краще включити мозок у неділю, а не починати свистіти Яремчуку після першого невдалого контакту з м'ячем".

Нинішнього сезону на рахунку Яремчука по два голи та асисти у 13 матчах за Брюгге у всіх турнірах. Лише у чотирьох із них він виходив в основі.

На даний момент синьо-чорні посідають четверте місце у турнірній таблиці чемпіонату Бельгії, маючи 34 залікові пункти та відстаючи від лідируючого Генка на 15 очок. Андерлехт йде 11-м із 23 балами в активі.