6 січня 2023 19:08

"Челсі" взимку може використати близько €290 млн на трансфери п'ятьох гравців

"Челсі" може витратити в зимовий трансферний період близько € 290 млн, повідомляє The Sun.


Лондонці в минуле трансферне вікно витратили €305 млн, підписавши захисника «Лестера» Уеслі Фофану, Марка Кукурелью з «Брайтона», вінгера «Манчестер Сіті» Рахіма Стерлінга, захисника «Наполі» Каліду Кулібалі та габонського форварда «Бар-Бар».


У зимове трансферне вікно «Челсі» вже встиг завершити перехід захисника «Монако» Бенуа Бадьяшіля за суму близько 38 млн євро і трансфер форварда Датро Фофана з «Мольде» за 12 млн євро.


Очевидно, новий власник лондонців Тодд Боулі готовий розлучитися з великою сумою, щоб зміцнити склад команди. Повідомляється, що лондонський клуб розраховує придбати п'ять нових футболістів.


Крім того, сині, як і раніше, вважаються головним претендентом на півзахисника «Бенфіки» Енцо Фернандеса, а також розглядають варіант із підписанням гравців «Брайтона» Алексіса Мак Аллістера та «Вест Хема» Деклана Райса. "Челсі" досі не вибув із гонки за молоду зірку "Шахтаря" Михайла Мудрика, на якого також претендує "Арсенал". Півзахисника "Атлетіко" Жоау Фелікса сині розраховують взяти в оренду до кінця сезону.