5 січня 2023 18:20

"Реал" готовий заплатити понад 120 млн євро за Беллінгема

"Реал" працює над трансфером Джуда Беллінгема з дортмундської "Боруссії".

За даними Marca, мадридський клуб готовий заплатити за півзахисника понад 120 млн. євро. Зазначається, що підписати англійця порадив скаут Хуні Калафат, за участю якого було організовано трансфери Каземіро, Феде Вальверде, Вінісіуса Жуніора, Родріго Гоеса та інших гравців «Реала».


У «Реалі» вважають, що у випадку Беллінгема зайві 10 млн євро бонусів – незначна деталь, оскільки йдеться про одного з найталановитіших молодих футболістів світу.


Флорентіно Перес та Хосе Анхель Санчес вважають, що долю гравця вирішить не аукціон. Керівники «Реалу» вважають, що все залежатиме від вибору Джуда. Тому боси мадридського клубу постійно контактують із гравцем та розповідають про переваги свого проекту. Зокрема, «Реал» згадав приклади Вінісіуса Жуніора, Феде Вальверде, Орельєна Тчуамені та Родріго Гоес, які після переходу до «Реалу» входять до топ-15 гравців світу за вартістю.


Ще один важливий для Беллінгема фактор – можливість пограти поряд із Лукою Модрічем та Тоні Кроосом.


«Реал» з оптимізмом дивиться на ситуацію, що склалася, оскільки знає, що Беллінгем не дуже хоче повертатися в Англію. У зв'язку з цим можлива конкуренція з боку Ліверпуля або Манчестер Сіті не сильно турбує Мадрид.


Цього сезону у хавбека 9 голів та 3 результативні передачі у 22 матчах за «Борусію» у всіх турнірах. Він забив 1 гол і зробив 1 результативну передачу у 5 іграх за збірну Англії на ЧС-2022.