5 січня 2023 15:37

Мати хлопчика з аутизмом, якому Роналду розбив телефон: "Люди починають розуміти, що він за людина. Він так і не вибачився належним чином"

Мати хлопчика, чий телефон розбив Кріштіану Роналду, обурена відсутністю вибачень.


«Будь-яка згадка його імені змушує мою кров закипати. Він так і не приніс мені і моєму сину Джейкобу, який страждає на аутизм, належних вибачень. Коли він зателефонував мені у квітні після того, як це сталося, він просто скаржився.


Думаю, йому слід було завершити кар'єру і дати нам усім перепочинок. Від нього відмовилися «Манчестер Юнайтед» і збірна Португалії, і люди, мабуть, починають розуміти, що він за людина.


Він завдав мені і Джейкобу багато стресу, і мене цькували через це. Весь цей час ми відчували себе злочинцями, а не жертвами. Справа ніколи не була в грошах, все, чого я хотіла - це щоб він вибачився як слід.

Я ніколи не отримувала жодної допомоги ні від Манчестер Юнайтед, ні від Евертона. Принаймні "Евертон" міг би влаштувати Джейкобу зустріч з гравцями, але ми нічого не чули. Джейкоб каже, що хотів би отримати абонемент на сезон в «Евертон», але я сказала йому, що у нього будуть проблеми, якщо я ходитиму з ним, а якщо він ходитиме один, у нього буде менше шансів видужати.

Я дуже розчарована тим, що Роналду заробляє так багато грошей і випендрюється, коли країна переживає кризу і люди не можуть собі дозволити навіть їжу. Мені хотілося б, щоб він просто пішов», – сказала Сара Келлі.