5 січня 2023 12:24

Мудрик і трансфер до "Арсеналу": Михайло лайкнув провокаційний пост з натяком на клітку "Шахтаря"

21-річний вінгер Шахтаря Михайло Мудрик стає дедалі ближче до переходу до Арсеналу. Головний тренер лондонської команди Мікель Артета поспілкувався з футболістом, а клуб уже погодив із гравцем умови особистого контракту. Шахтар збирається відхилити другу офіційну пропозицію Арсеналу, але англійці готові наблизитися до вимог гірників.


Мудрик відкрито демонструє своє бажання скоріше залишити Шахтар.


21-річний український вінгер Шахтаря Михайло Мудрик абсолютно не приховує того, що бажає якнайшвидше покинути донецький клуб і приєднатися до лондонського Арсеналу.


Днями футболіст лайкнув пост одного з пабліків в інстаграм, на фото якого його зображено за ґратами у камері. На тлі у футболіста прапор України та емблема Шахтаря.




Ця посада відразу ж розлетілася по мережі, а адміністратори пабліка arsenal_memes навіть поставили це фото собі на аватарку.


Нагадаємо, що трансферована сага навколо переходу Мудрика до Арсеналу не вщухає з літа. За останньою інформацією, яку публікував сайт FanDay.net, Шахтар не готовий розглядати пропозиції щодо гравця на суму менше 100 мільйонів євро.


Очевидно, що така політика клубу не зовсім влаштовує український талант, який раніше вже висловлював невдоволення завищеними фінансовими вимогами клубу.