2 січня 2023 23:48

Через женоненависницьку образу з трибун на адресу жінки-лайнсмена матч 6-го дивізіону Англії було перервано на 38 хвилин

Матч англійської нон-ліги був перерваний через образи на адресу жінки-лайнсмена.


Матч 6-го дивізіону між «Скарборо Атлетік» та «Дарлінгтон-1883» (2:5) було зупинено на 54-й хвилині після того, як уболівальники почали вигукувати образи на адресу помічниці судді Емілі Карні. Головний арбітр зустрічі Дін Вотсон подав гравцям сигнал залишити поле. Пройшло 38 хвилин, перш ніж гра поновилася.


Раніше в першому таймі матч вже зупиняли через образи вболівальників на адресу Карні, після чого в перерві двічі був зачитаний заклик утриматися від коментарів.


«Гру було зупинено суддею під час обговорення. Лише офіційні особи знають, що відбувається насправді.


Ми хотіли б наголосити, що дискримінаційні висловлювання будь-якого характеру неприпустимі. Будь ласка, поважайте офіційних осіб матчу, гравців та інших уболівальників», – написав офіційний обліковий запис «Скарборо Атлетік» у твіттері під час перерви.


Пізніше "Дарлінгтон" випустив офіційну заяву, в якій звернувся за допомогою у пошуку винуватців інциденту.


«Під час першої половини гри в Скарборо жінка-асистент зазнала передбачуваних зауважень женоненависницьких з боку одного або двох фанатів «Дарлінгтона».


«Дарлінгтон» усім серцем засуджує таку поведінку, і тому, якщо ви були свідками цих інцидентів і можете допомогти виявити винних, будь ласка, напишіть нам на електронну пошту», – йдеться в офіційній заяві «Дарлінгтона».