2 січня 2023 23:28

Мудрик знаходиться у Лондоні? Фанат "Арсеналу" довів, що талант "Шахтаря" вкрай близький до переходу

Січневе трансферне вікно було офіційно відкрито два дні тому, і Арсенал вже працює над угодою щодо гравця донецького Шахтаря Михайла Мудрика.

Лондонський клуб уже зробив офіційну пропозицію «гіркам» щодо трансферу талановитого вінгера, яка поки що не влаштувала Шахтар.


Поки Арсенал продовжує переговори з Шахтарем щодо Мудрика, фанати «канонірів» уважно стежать за цим процесом. Один із уболівальників Арсеналу припустив, що український вінгер насправді перебуває у Лондоні напередодні великого трансферу на стадіон «Емірейтс».


Мудрик опублікував у Instagram повідомлення про те, що він старанно працює над підтримкою своєї фізичної форми, що призвело до того, що фанат продовжив вивчення зображення, щоб знайти натяки на те, що 21-річний хлопець перебуває в Англії. Гравця збірної України було зображено з тренажерами Kettler британської компанії.


Зірка Шахтаря також носить готельні капці, а на дверях написано слово «приватне» англійською мовою, що говорить про те, що він міг зупинитися в готелі в Англії.


Багато фанатiв приєдналися, щоб допомогти підтвердити теорію, проаналізувавши інші елементи зображення, такі як димова сигналізація та інші знаки, зображені в кімнаті, де Мудрик тренується.

«Це 100% готель Millennium Gloucester у Лондоні. Світильники на підлозі та кольори фарби збігаються», – написав один із фанатів Арсеналу.