2 січня 2023 23:25

Клопп незадоволений, що 3-й гол "Брентфорда" "Ліверпулю" зарахували: "Правила розтягнули. Говорити про це із суддями – все одно, що намагатися поговорити з мікрохвильовою піччю"

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп незадоволений роботою суддів у матчі проти "Брентфорда".


"Червоні" програли матч 19-го туру АПЛ із рахунком 1:3. Клопп залишився незадоволеним рішенням суддів зарахувати третій м'яч бджіл, який забив Бріан Мбемо. Перш ніж забити, хавбек вступив у єдиноборство із захисником «Ліверпуля» Ібраїма Конате, внаслідок чого той упав.

«Третій гол не має бути таким простим! Намагатися говорити про це із суддями – все одно що намагатись поговорити з моєю мікрохвильовою піччю.


Брентфорд міг диктувати хід гри через те, як суддя свистів. Правила розтягнули. Ось чому це складна ситуація. ВАР ховається за фразою "не явна і не очевидна [помилка]". Рефері має пояснити це.


Ми мали зустріч перед початком сезону. За таку поведінку у штрафному судді мають давати свисток. Вони цього не роблять. Я не чекаю, що вони будуть ухвалювати рішення на нашу користь. Є причина, через яку «Брентфорд» такий успішний за атакуючих стандартів, а не за оборонних.


Третій гол я, правда, не можу поважати», – сказав Клопп в ефірі Sky Sports.

Головним арбітром цього матчу був Стюарт Еттуелл. За ВАР відповідав Даррен Інгленд.