2 січня 2023 10:06

"Борусія" хоче 100+40 млн євро за Беллінгема. "Реал" - фаворит у боротьбі за нього

"Реал" продовжує боротьбу за півзахисника "Боруссії" Джуда Беллінгема.


Як пише As, до 6 січня керівництво дортмундського клубу хоче зустрітися з футболістом, щоб дізнатися, які його плани на майбутнє. Очікується, що її відвідають батько хавбека Марк, друг родини Беллінгемів Марк Беннетт, який виступає радником для батька гравця, а також Ханс-Йоахім Ватцке, Себастьян Кель і сам Джуд.

"Борусія" на 95% впевнена, що Беллінгем попросить продати його в інший клуб. Як з посиланням на джерела, знайомі з ситуацією, пише, що "Дортмунд" вже визначив суму, яку хоче отримати за Джуда. "Борусія" вимагатиме 100 млн євро та ще 40 млн у вигляді бонусів. Кілька місяців тому клуб намагався переконати гравця продовжити контракт із відступними у 150 млн євро, але футболіст не хотів, щоб у його угоді були прописані відступні.

За даними As, "Реал" - лідер у боротьбі за Джуда. Мадридський клуб вів попередні переговори з оточенням англійця з метою з'ясувати, чи хоче Беллінгем грати за Реал. Сторона футболіста дала позитивну відповідь. Цей варіант для хавбека є кращим, ніж перехід у клуб з АПЛ. Зазначається, що переговори «Реала» та «Борусії» ще не розпочалися.

Цього сезону у хавбека 9 голів та 3 результативні передачі у 22 матчах за «Борусію» у всіх турнірах. Він забив 1 гол і зробив 1 результативну передачу у 5 іграх за збірну Англії на ЧС-2022.