30 грудня 2023 14:48

Лунін у "Реалі" зразка 2024 року: в Іспанії описали майбутнє українського голкіпера

Мадридський Реала ні на мить не зупиняється у роботі на трансферному ринку. Іспанське видання Сentral Defense припускає, що в 2024 команду очікується час змін.


Очікується, що на той час у Реалі вже не буде досвідчених півзахисників Тоні Крооса та Луки Модріча, а також не гратиме на колишньому рівні форвард Карім Бензема.


Журналісти Сentral Defense поки не надто вірять, що голкіпер Реала Тібо Куртуа віддасть своє місце в основному складі українцю Андрію Луніну.


«Куртуа 30 років, і він переживає найкращий момент за всю свою кар'єру. Андрій Лунін підтискає ззаду, зараз перебуваючи за спиною бельгійця. Очікується, що у 2024 році ситуація буде такою ж чи практично ідентичною», – пише іспанське видання.


Зазначимо, що цього сезону Куртуа знову є основним голкіпером Реала. У першій частині сезону він взяв участь у 14 матчах. На початку жовтня він отримав травму та випав із строю на два з половиною тижні. Цим скористався Лунін, який зіграв у шести іграх, поки був відсутній бельгієць.


Цього сезону на рахунку 23-річного українця шість матчів за чемпіонів Іспанії в Ла Лізі та Лізі чемпіонів, у яких він пропустив чотири голи, а у двох іграх зміг відстояти на нуль.