29 грудня 2023 12:28
5

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Краще взяти українців, які можуть легше адаптуватися, ніж іноземців"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу розповів, що гравці "біло-синіх" не мають проблем із отриманням заробітної плати та обговорив трансфери.


"За останні роки "Динамо" заробило майже 100 мільйонів євро тільки від участі в єврокубках. Плюс продаж Миколенка в "Евертон", який став найдорожчим гравцем в історії клубу. Виходячи з цього, керівництво "Динамо" змогло покрити витрати.


В інших командах є власники з можливостями. За цей період виплати становили 60%. А в "Шахтарі" футболісти чекали два-три місяці, але були докладені зусилля і футболісти отримали зарплату.


У такій ситуації важко здійснювати трансфери, тому що хороші гравці не приходять, а легіонерів низької якості привозити не варто. Краще взяти українців, які можуть легше адаптуватися до ситуації, ніж придбати іноземців і чекати шість місяців або рік, щоб вони заграли", - сказав Луческу в інтерв'ю Digi Sport.

Динмо потрібно два трансфери для початку: змінити президента і тренера!
Якість легіонерів залежить від якості селекційної роботи. Українців пристойного рівня під основу не з Шахтаря можна перелічити на пальцях однієї руки.
Я бы попробовал Ивана Калюжного вернуть из Индии и попробовать для ДК
Ага, вже взяли Кабаєва, Костевича, Кулача... Краще вже взяти якогось легіонера-ноунейма типу Лонвейка ніж таких гравців як вищеназвані "зірки".
всё это верно но как же другие украинские клубы находят не плохих иностранных игроков за не большие деньгим и которые потом ещё и хорошо играют? ответ есть? пример Рух игрок Талес ...и другие в других командах ...так вроде его кличут бразильца..