27 грудня 2023 13:09

"Виглядає лідером в "Арсеналі": англійська преса відзначила впевнену гру Зінченка у матчі АПЛ

Британська преса оцінила гру українського футболіста лондонського Арсеналу Олександра Зінченка у матчі 17-го туру англійської Прем'єр-ліги проти Вест Хема.


Матч 17-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому Арсенал приймав Вест Хем на стадіоні "Емірейтс" у Лондоні, завершився вольовою перемогою господарів (3:1).


Зазначимо, що український захисник Арсеналу Олександр Зінченко вийшов на заміну на 73-й хвилині матчу замість шотландця Кірана Тірні, але не відзначився результативними діями. Це перша поява нашого футболіста на полі після тривалого лікування травми.

Британські журналісти з Football.london оцінили дії Зінченка на сімку, а також прокоментували його гру з Вест Хемом.

«Виконав хорошу роботу, щоб Арсенал зберіг концентрацію після того, як вийшов на поле, коли гра була виграна. Цілком виглядає лідером у цій команді».

Зазначимо, що видання також оцінило на сім балів та виступ конкурента українця Тірні.

«Чудова гра шотландця, який часом виглядав травмованим у другому таймі. Пожертвував своєю звичайною грою, щоби інвертувати, і зробив це вміло».


26-річний Зінченко провів за Арсенал вісім поєдинків у поточному сезоні та зробив один асист.


Арсенал провів 15 матчів, набрав 40 очок і продовжує одноосібно лідирувати у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. Вест Хем зіграв 16 поєдинків, набрав 14 залікових пунктів та розташовується на 16 місці.

У наступному турі англійської Прем'єр-ліги Вест Хем 30 грудня прийме Брентфорд, а Арсенал наступного дня зіграє у гостях із Брайтоном.