24 грудня 2022 14:02

Трубін назвав чемпіонат, в якому він хоче опинитися після "Шахтаря": голкіпер уже працює заради мрії

21-річний голкіпер донецького Шахтаря Анатолій Трубін розповів про те, чи має він амбіції спробувати свої сили в топовому європейському чемпіонаті.


Футболіст відповів на запитання, чи він готує себе до потенційного трансферу до Європи, оскільки пропозиція може надійти будь-якої миті.


«Не те, що готую. Швидше розумію, що в кар'єрі гравця бувають різні етапи. Не приховую, я мрію спробувати сили в АПЛ. Мені приємно регулярно грати у Лізі чемпіонів».


Трубін наголосив, що сподівається на те, що його щоденна копітка робота в Шахтарі буде оцінена і рано чи пізно його помітять топ-клуби.


«Але це означає лише те, що я щодня максимально важко працювати в Шахтарі, а там футбол нагородить командним та індивідуальним успіхом», – сказав Трубін в інтерв'ю сайту «Український футбол».


Додамо, що сайт «Український футбол» провів референдум серед журналістів, експертів, агентів та тренерів щодо визначення найкращого голкіпера України у 2022 році.


За результатами голосування найкращим воротарем року став воротар донецького Шахтаря Анатолій Трубін.


Цього сезону Трубін у складі Шахтаря провів 18 матчів у всіх турнірах, у яких пропустив 21 м'яч і п'ять разів зіграв «на нуль». Авторитетний портал Трансфермаркт оцінює футболіста в 11 мільйонів євро, а його контракт із «гірниками» діє до червня 2024 року.