23 грудня 2022 11:54

"Аль-Наср" хоче формально закріпити домовленість із Роналду до кінця грудня

У Кріштіану Роналду не було пропозицій від європейських клубів.


Як пише The Times, нападник близький до переходу до саудівського «Аль-Насру» на правах вільного агента після того, як він не зміг знайти собі клуб у Європі. Зазначається, що Роналд мав пропозицію з Катару, проте фінансові умови цієї пропозиції були гіршими, ніж ті, що пропонує «Аль-Наср».

Перед ЧС-2022 Роналду сподівався, що статус вільного агента та гарний виступ на турнірі дозволять йому перейти до клубу, який виступає у Лізі чемпіонів. Однак у ході ЧС-2022 Роналду втратив місце у стартовому складі Португалії. Це, як і скандальний відхід з «Манчестер Юнайтед», зашкодило його репутації, і пропозицій із Європи Кріштіану не отримав.

Минулого літа "Аль-Наср" пропонував Роналду контракт терміном на 2 роки на 300 млн євро, але отримав відмову. Зараз саудівський клуб вважає, що досяг домовленості з португальцем і хоче закріпити її формально до кінця грудня.

Минулого літа «Челсі» був готовий купити 37-річного нападника, але не зробив цього за порадою Томаса Тухеля. Інші клуби з Ліги чемпіонів, які виявляли інтерес до Роналду, вийшли з переговорів через конфлікти Роналду у збірній та «МЮ». Тоді ним цікавилися «Атлетіко», «Баварія», «Борусія» та «Наполі».

Наразі 37-річний форвард перебуває у статусі вільного агента.