23 грудня 2022 08:42

Юрген Клопп: "Пропустили непотрібні голи, проте й у нас були добрі періоди"

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп прокоментував Sky Sports поразку з рахунком 2:3 від "Манчестер Сіті" в 1/8 фіналу Кубка англійської ліги, повідомляє ВВС:


– Це була захоплююча гра – але це завжди так. Коли ми виводимо нашу гру на вершини, завжди підштовхуємо один одного на наступний рівень. Я оцінюю цей матч як дійсно дуже гарний. Хоча в перші п'ятнадцять хвилин ми мали справжні проблеми – це трохи підірвало нашу переконаність і впевненість у своїх силах. Ми грали так, як давно не грали, і нам довелося сильно змінитись під час нашої останньої тренувальної сесії. Ви могли бачити це – нам був потрібен час, щоб адаптуватися.

Голи, які ми пропустили, були непотрібними. Однак і у нас були добрі періоди – і ми могли забити більше голів. Це була напружена гра обох команд, що цілком нормально, але з цим результатом ми маємо жити. Ми зіграли добре, але недостатньо добре, щоб обіграти "Сіті" сьогодні ввечері. Так, це може про щось свідчити – який наш рівень на даний момент – але все ж таки не дає повного розуміння. Хоча є багато чого, на що ми можемо спиратися, що можемо використовувати в наступних іграх – і це те, що ми робитимемо, – резюмував Клопп.