23 грудня 2022 08:35

Рогозіна перевозять до Москви, в колах зрадників говорять про погіршення його стану

Пораненого екс-главу Роскосмосу Дмитра Рогозіна перевозять до Москви, бо донецькі та ростовські лікарі не змогли витягти з його тіла осколки снарядів.


Як пише пропагандистський ресурс РИА Новости, лікарі в Донецьку і Ростові-на-Дону "не наважилися робити операцію" пораненому Рогозіну через її складність. Рогозіна перевезуть до Москви, де консиліум лікарів вже буде ухвалювати рішення про необхідну медичну допомогу.

Разом з тим зрадник Олег Царьов у себе в соцмережах заявив, що стан Рогозіна у порівнянні з попереднім днем різко погіршився. Снарядом зачепило і його дружину - у неї нібито важка контузія.

"На жаль, поранення Дмитра Рогозіна важче, ніж здавалося спочатку. Все складніше. У дружини Дмитра Тетяни важка контузія", - написав Царьов.

Син Рогозіна Олексій спробував відразу ж спростувати інформацію: "Усі, хто постраждав 21 грудня в результаті обстрілу ЗСУ готелю в Донецьку, де в ці дні розташовувалася група військових радників, перебувають під наглядом висококваліфікованих донецьких і ростовських лікарів. Інформація про те, що стан Дмитра Рогозіна погіршується, не відповідає дійсності. Про стан інших постраждалих, які отримали осколкові поранення, поки говорити рано".