21 грудня 2022 20:39

Мессі хоче продовжувати грати на високому рівні. На 90% він залишиться в ПСЖ

Майбутнє форварда «ПСЖ» Ліонеля Мессі, контракт якого з парижанами спливає 30 червня 2023 року, повинно почати прояснюватися з початком нового року, повідомляє Mundo Deportivo.


35-річний аргентинець після перемоги на ЧС-2022 не хоче переходити до менш статусної ліги, а бачить у собі достатньо сил, щоб продовжувати виступати на найвищому рівні принаймні протягом кількох років.

«ПСЖ» хоче скористатися цим та стати другим великим клубом для футболіста. В клубі хочуть, щоб гравець завершив кар’єру в «ПСЖ». Крім того, вони хочуть зробити його послом свого бренду в усьому світі, а також катарського конгломерату, який керує паризьким клубом.

На цю мить «ПСЖ» вважається ближчим до продовження контракту з Мессі, ніж інші клуби до підписання контракту з ним. Шанси парижан оцінюються в 90%.

Перемога Аргентини над Францією у фіналі ЧС-2022 не стане перешкодою, оскільки Мессі не демонстрував жодної зневаги чи глузування щодо своїх одноклубників у складі французької збірної. Зокрема, з Мбаппе вони обнялися після гри. Крім того, Мессі та його сім’я дуже добре адаптувалися до Парижа.

Щодо «Барселони», яка хотіла б повернути Мессі, то її фінансове положення не сприяє цьому. Крім того, Ліонелю та його оточенню не сподобалося, як він залишив іспанський клуб влітку 2021 року.

Також їм не сподобалися слова президента «Барси» Жоана Лапорти, що Мессі міг би грати за клуб безплатно, чого не робив ніхто в історії клубу.