18 грудня 2022 23:51

"Мессі – це GOAT". Український кіберспортсмен, від якого фанатіє Неймар, коротко підбив підсумки ЧС-2022

Український професійний гравець у Counter Strike: Global Offensive Олександр «s1mple» Костилєв вражений фіналом чемпіонату світу між Аргентиною та Францією (3:3 і 4:2 за пенальті).


Збірна Аргентини у драматичному фіналі зуміла здолати французів та здобула Кубок чемпіонів світу. За це розв'язкою стежив і Олександр Костилєв, який назвав Мессі найкращим гравцем в історії футболу.

"Я плачу. Нарешті всі дебати закінчилися, Мессі - це GOAT (абревіатура "найращий з найкращих"). Це був найкращий матч, який я коли-небудь бачив», – написав Костилєв у твіттері.

До цього чемпіонату світу у світової футбольної спільноти гостро стояло питання – хто ж є найкращим гравцем сучасності: Ліонель Мессі чи Кріштіану Роналду. З урахуванням того, що Мессі зумів здобути титул чемпіона світу, а португалець неоднозначно виступив на цьому турнірі, то, схоже, тепер ця суперечка справді закрита.

Окрім титулу чемпіона світу, Мессі також отримав нагороду найкращого гравця турніру.

Нагадаємо, під час турніру IEM Rio Major 2022 з Counter Strike: Global Offensive, грою снайпера Natus Vincere Олександра «s1mple» Костилєва захоплювався нападник збірної Бразилії та ПСЖ Неймар, який згадував українця у своїх соціальних мережах. Цей турнір NAVI завершили на стадії півфіналу.