18 грудня 2022 23:44

Відсутність світла - не біда. Журналіст розповів, як його мати дивилася фінал ЧС-2022 у відділку поліції

Український журналіст Артем Соколенко на своїй сторінці у Facebook розповів, як його мама дивилася фінал ЧС-2022 у відділі поліції:


- П‘ятниця, 16 грудня.

- Привіт, мама, що робиш?
- Йду з поліції?
- Що трапилось?!?!
- Завтра ж півфінал, а у мене не буде світла. Я пішла у розвідку чи можна у них подивитись футбол. В поліції завжди є світло і інтернет. Підхожу значить я до відділку, а поліцейські кучкой стоять. Я у них питаю: «Хлопці! А як так можна порушити правопорядок, щоб ви мене не арештували, а затримали і дали можливість підключитись до інета та подивитись півфінал?». Ржали як коні! А потім показали, що он головний. Я підхожу до цього чоловіка і запитаю чи він начальник. Виявляється він не начальник, а головний вболівальник. З’ясувала, що ми вдвох вболіваємо за Марокко та Аргентину. Обговорили гравців, команди, їх шанси. Ну і він каже, що я можу прийти і сісти у них зі своїм ноутбуком у кімнаті, де відбувається прийом громадян.
- Мама! От ти смалиш!

Субота, 17 грудня.

- Привіт! Що зі світлом? Є?
- Нема! Мабуть я таки піду у поліцію з ноутом.
- Гггггггг Ну прикол! Йди! З тебе фото!

Неділя, 18 грудня.

- Привіт! Ти агінь, мамуля! Фото отримав! Уявляю, як вони здивувались, коли ти прийшла!
- Так, здивувались. Кажуть: «О! Ви реально прийшли? Ну сідайте, ось ваше робоче місце». Кожен, хто проходив запитував, який рахунок. А потім головний їх з‘явився та запросив у кабінет, щоб я подивилась матч на телевізорі. Та я вже не захотіла йти, бо закінчувався другий тайм. Сьогодні ж знову піду, я їх попередила. Фінал о 17:00. Пиріжки принесу. Я вже першу партію з капустою спекла, ще будуть з картоплею. Ладно! Мені ніколи! Пока!

Побажаємо Людмилу Соколенко перемоги Аргентини, за яку вона вболіває, а нам всім електрики та яскравого фіналу. Ну і чекаємо фото поліцейських з пиріжками з вишгородського футбольного пункту незламності.