17 грудня 2022 22:16

Фанати "Арсеналу" стурбовані відсутністю Зінченка: "каноніри" без українця програли "Ювентусу" через два автогола

Арсенал на Емірейтс провів товариський матч проти Ювентуса (0:2). Український захисник «канонірів» Олександр Зінченко знову був поза заявкою на матч, чим викликав неоднозначну реакцію вболівальників лондонського клубу.


"Каноніри" продовжують підготовку до другої частини сезону. Після перемоги над Міланом (2:1) Арсенал зіграв ще проти одного гранда Серії А – Ювентуса.

«Стара синьйора» здобула впевнену перемогу, незважаючи на величезну статистичну перевагу червоних за ударами та володінням м'яча. Наприкінці першого тайму автоголом відзначився Граніта Джака, а вже у доданий до матчу час власні ворота вразив Роб Холдінг.


Зазначимо, що Олександр Зінченко знову опинився поза заявкою Арсеналу. Українець заліковує м'язову травму. Вболівальники «канонірів» не жартома стривожилися черговою відсутністю лівого захисника, про що свідчать їхні пости у Twitter.


Jofra: «Зінченко знову не бере участі. Нестача ігрового часу повинна викликати занепокоєння Артети».

Gooner Forever: «Знову немає Зінченка. Він колись буде у формі?».


FPL Loka:
«Таке відчуття, що Зінченко зроблено зі скла».


AARON KAY: «Здається, що Зінченко та Томіясу просто не можуть тримати себе у формі, завжди отримують дрібні травми, які виключають їх із ігор».


Також один уболівальник відзначив перевагу Зінченка над його конкурентом за позицією Кіраном Тірні.

Adam Cooper:
«Мене найбільше турбує Зінченко. Я думаю, що з ним ми граємо набагато краще на лівому фланзі захисту, він дозволяє Джаку йти вперед, що є ключем до нашого успіху. Тірні стає кращим у цій ролі, але очевидно, що Артеті потрібен Зінченко для цієї мети».

Нагадаємо, що через травму литкового м'яза Зінченко восени вже пропустив десять матчів у всіх турнірах. Нинішнього сезону на його рахунку дев'ять ігор за Арсенал та один асист.


На зимову паузу «каноніри» пішли на першому місці в англійській Прем'єр-лізі, маючи відрив від Манчестер Сіті у п'ять очок. Найближчий офіційний матч червоні проведуть 26 грудня проти Вест Хема у рамках 17-го туру АПЛ.