9 грудня 2022 09:12

Беллінгем після ЧС повідомить "Боруссії", що має намір піти. Батько Джуда хоче, щоб він перейшов до "Ліверпуля", але клуб поки не готовий платити 150 млн євро

«Ліверпуль» лідирує у боротьбі за Джуда Беллінгема, який хоче піти з «Борусії».


За даними Sport Bild, після ЧС-2022 півзахисник повідомить керівництво дортмундського клубу, що хоче піти. Він зробить це, незважаючи на те, що його контракт діє до 2025 року.

Англієць цікавий «Реалу», «Манчестер Сіті» та «Ліверпулю», який зараз є фаворитом у боротьбі за гравця.

З боку футболіста переговори ведуть його батько Марк, мати Деніз та радник Марк Беннетт. Зазначається, що батько Беллінгема дуже хоче, щоб Джуд перейшов до Ліверпуля.

Сторони вже ведуть переговори, але поки що «Ліверпуль» стикається з фінансовими перешкодами. "Борусія" вимагає 150 млн євро за хавбека, проте англійський клуб поки готовий заплатити лише 100 млн євро. Незважаючи на близькі стосунки Юргена Клоппа та генерального директора «Боруссії» Ганса-Йоахіма Ватцке, німецький клуб не зробить такої знижки.

У "Ліверпуля" скоро зміниться власник - Fenway Sports Group вирішила продати клуб. Можливо, новий власник буде готовим збільшити трансферний бюджет. Якщо цього не станеться, висока ціна на Беллінгема може стати проблемою для Ліверпуля.

Для «Реала» трансфер хавбека не є пріоритетним – клуб розраховує на Орельєна Тчуамені, Едуардо Камавінга та Феде Вальверде у півзахисті. Попри це «Мадрид» дуже високо оцінює Беллінгема.

"Манчестер Сіті" теж не вважає 19-річного півзахисника своєю головною метою, але уважно стежить за ситуацією навколо нього.

Цього сезону у 19-річного центрального півзахисника 9 голів та 3 результативні передачі у 22 матчах за «Борусію» у всіх турнірах. Він забив 1 гол і зробив 1 результативну передачу у 4 іграх за збірну Англії на ЧС-2022.