2 грудня 2022 16:24

Репер Каньє Вест висловив симпатію Гітлеру і Путіну та запостив свастику, переплетену з зіркою Давида

Фото - ua.depositphotos.com


Американський репер та дизайнер Каньє Вест з кожним днем більше й більше дивує своїми заявами та вподобаннями.


Так, під час нещодавнього інтерв'ю з радіоведучим та конспірологом Алексом Джонсом Вест назвав себе "нацистом", заперечив Голокост і висловив симпатію диктатору нацистської Німеччини Адольфу Гітлеру. У прямому ефірі Каньє заявив, що він "дуже пропутінський та дуже проросійський". Зробив він це, коли публіцист Нік Фуентес висловив свою підтримку Путіну. Каньє підтримав його думку. Також репер додав, що погоджується з тим, що Америка "відмовилася від традиційних цінностей і прийняла сатанізм".

Під час скандальної розмови Вест заявив, що бачить у Гітлері "щось хороше", додав, що диктатор "теж народився християнином" і взагалі зробив цінний вклад в історію:

"Я бачу гарні речі у Гітлері. Я люблю всіх. Євреї не скажуть мені, що ви можете любити нас, і вам може подобається те, що ми робимо з вами за допомогою контрактів, і вам може подобатися те, що ми просуваємо через порнографію. Але цей хлопець, який винайшов автомагістралі, винайшов мікрофон, який я використовую як музикант — ви не можете сказати вголос, що ця людина колись зробила щось добре", - сказав Вест і додав, що суспільству не слід асоціювати нацизм зі злом і сам назвав себе нацистом.

Після цього інтерв'ю у Twitter Каньє опублікував колаж, з зображенням свастики, переплетеної з зіркою Давида. Фото він супроводив текстом "Люблю всіх #lovespeech".

Новий власник мікроблогу, винахідник та бізнесмен Ілон Маск негайно заблокував Веста у Twitter за порушення правил. "Просто уточнюю, що його обліковий запис заблоковано за підбурювання до насильства", - пояснив у себе в мікроблогу Маск.

Нагадаємо, що раніше Каньє Вест заявив про свій намір балотуватися на пост президента США 2024 року. Репер та дизайнер не покидає надії втілити у життя свої політичні амбіції.