1 грудня 2022 20:18

"Гравці "Зорі" не до кінця розуміють деякі моменти": ван Леувен підбив підсумок матчу з "Колосом"

Головний тренер луганської Зорі Патрік ван Леувен поділився думками про поєдинок чемпіонату України, в якому його команда зіграла внічию з ковалівським Колосом.


Перенесений матч сьомого туру української Прем'єр-ліги, в якому Зоря приймала Колос, відбувся сьогодні на стадіоні «Динамо» у Києві та завершився внічию (2:2).

Нідерландський фахівець Патрік ван Леувен, який очолює луганську команду, прокоментував зустріч на післяматчевій прес-конференції.

«Ми хотіли виграти, прагнули цього до останньої хвилини. Знову повторилися наші помилки, пропустили два м'ячі зі стандартів. Футболісти мають бути готовими до будь-якого розвитку подій. На жаль, вони не до кінця розуміють деякі моменти і не можуть правильно підійти до них», – сказав ван Леувен.


Матч Зорі з Колосом переривався на півтори години через повітряну тривогу у Києві, а наприкінці поєдинку на столичному стадіоні «Динамо» зникла електроенергія. З урахуванням вимушених пауз, поєдинок тривав понад три з половиною години. Ван Леувен прокоментував ці події.

Ми всі проблеми отримали під час останнього поєдинку. Раніше таких інцидентів з нами не було, хоча багато команд із цим уже стикалися. Після тривоги необхідно знову входити в гру. Це трохи збиває з пантелику», – зазначив ван Леувен.