18 листопада 2022 15:47

"Буде небезпечним, якщо привабить такого гравця, як Мудрик": в Англії обрали клуб для українця – це не "Арсенал"

Український вінгер Шахтаря Михайло Мудрик цікавий у АПЛ не лише Арсеналу, а й Ньюкаслу. Британські ЗМІ вважають, що «сороки» можуть зробити пропозицію гравцю, особливо у контексті травми свого лідера Аллана Сен-Макксімена.


Як заявляє легенда Арсеналу Кевін Кемпбелл, Ньюкасл має розпочати бій з Арсеналом за 21-річного Мудрика і зробити Шахтарю велику фінансову пропозицію у розмірі 50 мільйонів фунтів стерлінгів вже цієї зими.


Перехід до Ньюкаслу може бути цікавим і самому Мудрику, оскільки першу частину сезону «сороки» закінчили на третьому місці у турнірній таблиці АПЛ, яке дає право грати у Лізі чемпіонів.


До того ж, українець може отримати місце у стартовому складі через травму вінгера Ньюкасла Аллана Сен-Макксимена, який зіграв лише чотири матчі в чемпіонаті цього сезону.


«Він фантастичний молодий гравець і Ньюкасл випередить своїх суперників. Ньюкасл буде небезпечний, якщо він зможе залучати таких гравців як Мудрік, це точно», – заявив Кемпбелл в інтерв'ю виданню Football Insider.

Підкреслимо, що цього сезону Мудрик зіграв за Шахтар 16 матчів у всіх турнірах, де забив вісім голів і віддав вісім гольових передач. Трансфермаркт оцінює гравця в 15 мільйонів євро, а його контракт із «гірниками» дійсний до грудня 2026 року.