18 листопада 2022 15:10

Кріштіану Роналду: "Чи можу я ще грати на найвищому рівні? Дурне питання"

Форвард «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду вважає, що він ще може грати на топрівні.


«Чи можу я ще грати на топрівні? Як на мене, це дурне питання. Що говорять люди, що я вже не той? Але й вони вже не ті, як і всі. Ми старішаємо кожного дня. Це нормально. Треба адаптовуватися. І, мені здається, ніхто у цій грі не має мозок, який адаптовується одночасно з віком. Мій теж, я не хочу казати, що я такий же, яким був у 20 років. Звісно, ні.

Але я підлаштовуюся й достатньо розумний, щоб знати свої сильні сторони, у чому я ще корисний. Я досі граю на найвищому рівні та забиваю, і продовжуватиму це робити, якщо мій розум буде чистий та щасливий. І якщо моє оточення допомагатиме мені бути успішним гравцем – особливо тренер, президент, директори. Але коли ти відчуваєш, що ця енергія, яка тебе оточує, не така – важко бути собою. Це зі мною й сталося.

Одначе усе, що вони кажуть останні три місяці – повна брехня та сміття. Вони кажуть, що пропонують мені це й те, і багато президентів та директорів говорять про мене, що відмовляються від мене. Це усе брехня, вони брешуть. Тому що цього не ставалося. У мене було кілька пропозицій від клубів, які хотіли підписати мене – але я не пішов, тому що мені було комфортно тут. Ось правда», - сказав Роналду.