16 листопада 2022 23:23

Роналду: "Мене стали частіше критикувати, і я не розумію причину. Частина проблеми – заздрість. Але я не люблю читати пресу – брехливу, сміттєву – і не витрачаю час на тих, кому не подобаюся"

Форвард «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду висловився про своє ставлення до критики.


«Легко вказувати на Роналду – ЗМІ хочуть, щоби я був на передовицях. Я звик до такого життя. Мені 37, я багато чого зрозумів і дізнався. Коли ти не на дні і не на вершині, то можеш побачити те, що не бачив раніше.


Я ціную погані моменти за те, що вони дають змогу побачити, хто на твоїй стороні, а хто починає тебе критикувати більше, бо саме цього й чекав. Такі люди не люблять успішних людей.


За останні 4-5 місяців я помітив, що у пресі мене почали частіше критикувати. І часом я не розумію, чому так відбувається. Це стосується навіть португальської преси. Я не розумію цього.


Я думаю, що частина проблеми – заздрість. Ці люди хочуть прикрити недоліки та виставити себе з хорошого боку. Але я 21 рік граю у футбол на топ-рівні, я знаю, що до чого, для мене це не проблема.


Я не люблю читати пресу. Вся вона брехлива, сміттєва. Ну, хай не вся, але здебільшого. Вона постійно бреше – про мене, про мою родину. Навіщо читати статті, які намагаються створити негатив?


Для мене мають значення лише ті, кому я подобаюся. Я не витрачаю час на тих, кому я не до вподоби. Мені такі люди нецікаві», – сказав Роналду в інтерв'ю Пірсу Моргану.