16 листопада 2022 22:54

Роналду про інфраструктуру: "МЮ відстає від "Реала" та "Ювентуса", за 13 років у клубі нічого не змінилося. Це неприємний сюрприз"

Нападник Кріштіану Роналду вважає, що "Манчестер Юнайтед" не сучасний клуб.


«Чесно кажучи, підписуючи контракт із «МЮ», я вважав, що все змінилося за 13 років. Я дев'ять років провів у «Реалі», три роки – у «Ювентусі». І я думав, що у «МЮ» будуть нові технології, інфраструктура тощо. Але те, що я побачив, стало неприємним сюрпризом. Я зрозумів, що нічого не змінилося.


Я знав, що «МЮ» вже не той, що раніше. Але я не думав, що різниця буде такою великою. У «МЮ» прогрес був нульовим. Якщо порівнювати з Реалом або навіть Ювентусом - вони не відстають від решти світу. І технології, особливо пов'язані з тренуваннями, харчуванням, умовами для того, щоб правильно їсти та відновлюватись, мене здивували.


Я думаю, що «Манчестер» зараз відстає від цих клубів і це мене вразило. Клуб такого рівня має бути передовим, але це не так, на жаль. «МЮ» не на цьому рівні, але я сподіваюся, що найближчими роками вийде на нього.

Не знаю, що відбувається, але після відходу сера Алекса Фергюсона я не побачив жодного розвитку. Просто нуль», – сказав Роналду в інтерв'ю Пірсу Моргану.