16 листопада 2022 11:42

Роналду зберігає порох новонародженого сина та свого батька в будинку: "Постійно з ними розмовляю. Вони допомагають мені бути кращими"

Кріштіану Роналду розповів, що зберігає вдома порох померлого новонародженого сина та батька.


- Я постійно з ними [батьком і сином] розмовляю, вони поряд зі мною. Знаєш, вони допомагають мені бути кращими як людині та батькові. І це те, чим я по-справжньому пишаюся... Цими посланнями, що одержую від них. Особливо – від сина.


Тоді Джіо приїхала додому, і всі інші діти почали запитувати: Де ще одна дитина? Де ще одна дитина? Ми сиділи за столом, вони питали, де він. Через тиждень я сказав: Давай будемо чесними з дітьми. Давай скажемо, що Ейнджел - так ми хотіли його назвати - вирушив до раю?»

Діти все зрозуміли. Вони казали: «Тату, я зробив це для нього», а потім вказували пальцем у небо. Найбільше мені подобається, що він – частина їхнього життя. Я не брешу дітям, я сказав їм правду, але це був складний процес.


У якомусь сенсі [після цих подій] я став кращим як батько для решти дітей. Я став більш дружелюбним із ними. Вони стали ближчими до татка. Нас із Джорджиною це теж стосується.


– Я збирався спитати про це, бо такі події можуть або покращити, або зруйнувати стосунки. Скорбота може бути такою сильною, що віддалить або зблизить.


– У моєму випадку стосунки стали кращими. Я став більш доброзичливим із Джіо. Звичайно, я був її другом, але тепер я відчуваю сильнішу любов до неї та дітей. Я почав дивитися на життя з іншого погляду.


Останні півроку були найважчим моментом у житті після смерті батька, – сказав нападник «Манчестер Юнайтед» в інтерв'ю Пірсу Моргану.