16 листопада 2022 08:31

Агент Мудрика: "Наразі немає жодної конкретики. Всі ці захмарні цифри в інтернеті — чиясь бурхлива фантазія"

Агент хавбека збірної України та донецького "Шахтаря" Михайла Мудрика – Олексій Альохін – прокоментував останні чутки навколо футболіста.


— Олексію, вже півроку як навколо вашого підопічного Михайла Мудрика здійнявся якийсь інформаційний бум. І з кожним днем він стає все сильнішим і сильнішим. Звучать величезні суми - "Барселона", "Челсі", "Манчестер Сіті", "Арсенал"... Чи можете внести ясність?


— Я багато років є агентом Мудрика, щодня ми з ним на зв'язку. Також я часто спілкуюся з генеральним директором "Шахтаря" Сергієм Палкіним. Так, справді Михайлом цікавляться багато клубів — але на даний момент немає жодної конкретики.


Наскільки мені відомо, "Шахтар" офіційно не веде жодних переговорів. А ці всі нахмарні цифри, які фігурують в інтернеті — чиясь бурхлива фантазія чи просто припущення.


Михайло великий професіонал, не читає інтернет, щоб не відволікатися на будь-які дурниці. Він повністю сконцентрований на футболі. Якби була можливість тренуватися 24 години на добу, він би тренувався 24 години на добу.


— І все ж диму без вогню не буває?


- Так, безперечно. Але це було у літнє трансферне вікно. Багато клубів виявляли інтерес до гравця. Мудрику пропонували великий особистий контракт, а до клубу надійшло кілька офіційних пропозицій, які "Шахтар" відхилив.


— Від яких клубів надходили пропозиції?


— З мого боку некоректно називатиме суми, клуби. Це все залишилося у минулому.


— Скажіть хоча б, чи це клуби з топ-чемпіонатів?


- Так.


- А як на це відреагував гравець? Топ-чемпіонат, велика зарплата?


- Як відреагував гравець? Хіба ви самі не бачите, як він відреагував своїми виступами у Лізі чемпіонів та чемпіонаті України?


У Міші контракт із "Шахтарем", він наполегливо працює на тренуваннях і повністю віддається в іграх. Думаю, що він зробив великий внесок у успішний виступ команди як у чемпіонаті, так і в Лізі чемпіонів.