13 листопада 2022 20:08

"Із задоволенням поїду в Катар, коли там почнуть виконувати зобов'язання з прав людини": Відома співачка спростувала участь у церемонії відкриття ЧС-2022

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що володарка Греммі, відома британська співачка албанського походження Дуа Ліпа виступить на церемонії відкриття Чемпіонату світу-2022 у Катарі.


Сьогодні, 13 листопада, у своєму Instagram англійська виконавиця відхрестилася від участі в цьому заході, сказавши, що вболіватиме за "Трьох левів" здалеку.

Ліпа зазначила, що із задоволенням відвідає країну, коли вона почне дотримуватися прав людини, як і пообіцяла, отримавши право на проведення Мундіалю.

"Зараз багато спекуляцій, що я виступатиму на церемонії відкриття чемпіонату світу в Катарі. Я не буду виступати, ніколи не брав участі в будь-яких переговорах щодо виступу.

Я вболіватиму за Англію здалеку. З нетерпінням чекаю відвідування Катару, коли він виконає всі зобов'язання з прав людини, які він дав, коли отримав право приймати ЧС", - написала співачка.

Варто зазначити, що Дуа Ліпа виступала на церемонії відкриття фіналу Ліги Чемпіонів 2018 року, який відбувся в Києві.

Нагадаємо, Чемпіонат світу розпочнеться 20 листопада матчем між господарями турніру і збірною Еквадору.