13 листопада 2022 09:24

Мікель Артета: "В "Арсеналі" було кілька гравців, які відчули себе погано прямо перед початком матчу"

Головний тренер "Арсенала" Мікель Артета поділився враженнями від перемоги над "Вулверхемптоном" в матчі 16-го туру чемпіонату Англії (2:0), в якому 90+1 хвилину відіграв Олександр Зінченко.


- Дякую вболівальникам за підтримку та за те, як вони допомогли перетворити цей клуб, дякую кожному за енергію. Фанати повинні насолоджуватися лідерством в АПЛ.

Ми продемонстрували інший рівень зрілості. У перші 20-30 хвилин ми щосили намагалися зламати стиль гри "Вулвс", були набагато кращими у другому таймі, трохи сміливішими, ризикували, але не дозволяли супернику забігати за спину. Командний дух "Арсеналу" неймовірний – без таких особистостей ми не були б у тому становищі, в якому ми знаходимося. Гравці ростуть з кожним днем".

Щодо заміни Джаки, то, зазначу, що ми мали кілька гравців, які відчули себе погано прямо перед початком матчу. Ми не могли замінити всіх, але в результаті Граніт не зміг продовжувати, що для нього є рідкістю. Але ми адаптувалися і нам вдалося перемогти, і це те, що роблять великі команди.