12 листопада 2022 13:54
1

"Динамо" не зробило цього, на відміну від інших команд": Луческу назвав різницю між його клубом та конкурентами

Головний тренер Динамо Мірча Луческу вкотре поскаржився на важкі умови роботи у столичному клубі, який втратив багато сил та енергії через тривалі переїзди.


Динамо, проводячи всі домашні матчі в єврокубках у Польщі, так і не змогло обзавестися місцевою базою, через що підготовка до ігор точилася то в Україні, то в Молдові, то в самій Польщі.

Після вильоту з Ліги Європи кияни повернулися до рідного міста, що суттєво полегшить їм подальшу роботу, вважає Мірча Луческу.

«Ми переїхали до Києва, тепер можемо нормально тренуватись. На жаль, запасні гравці не тренувалися, вони не мали можливостей, в основному ми грали тільки з гравцями стартового складу».

Крім того, в інтерв'ю Radio Sport Total FM, Містер визнав, що інші клуби УПЛ переїхали, чого не змогло зробити Динамо. Наприклад, головні конкуренти в особі Шахтаря та Дніпра-1 осіли на Заході України (дончани тренуються у Львові, а дніпряни грають домашні ігри в Ужгороді).

«Я граю тільки з футболістами Динамо, легіонерів немає (насправді в Динамо залишаються четверо іноземців, – прим. FanDay.net). Ви маєте знати, що інші українські команди переїхали на відміну від нас», – заявив Луческу.

На даний момент біло-сині посідають п'яте місце у турнірній таблиці УПЛ. Найближчий матч Динамо проведе у неділю проти Колоса.
Тошнотик