9 листопада 2022 09:02

"Ця гра показала, наскільки важливим є Миколенко". "Евертон" провалився у Кубку ліги, фани вимагають повернути українця

Евертон був розбитий Борнмутом (1:4) у рамках 1/16 Кубка ліги. Лівий захисник «ірисок» Віталій Міколенко вперше у сезоні не потрапив до заявки команди.


Френк Лампард у кубковому матчі дав відпочити багатьом гравцям основи Евертона, у тому числі Миколенко. Відсутність лідерів відіграла роль. "Іриски" поступилися Борнмуту з розгромним рахунком 1:4 і вилетіли з турніру.

Вболівальники ліверпульського клубу в соцмережах залишилися незадоволені рішенням Лампарда залишити поза заявкою ключових гравців. Особливу увагу фанати Евертона приділили відсутності Миколенка.

"Чому замість Миколенка грав Вінагре?", - Joahn_Rex.

"Ця гра показала, наскільки важливими є Коді, Тарковські, Миколенко та Пікфорд. Без них у нас не було б шансів у жодній грі. Не дивно, що коли вони не грають, ми вперше пропускаємо понад два м'ячі". - Milton980

"Поверніть Миколенка" - Kollman_J.

"Кожен гол був результатом безглуздих помилок. Повертаємось до минулого сезону. Тяжко без Тарковські, Коді та Миколенка". – Rouz_98

Зазначимо, що матч проти Борнмута став першим у сезоні, в якому Миколенко не потрапив до заявки своєї команди. До цього 23-річний українець зіграв у всіх 14 матчах Евертона.

Наступний свій поєдинок «іриски» проведуть 12 листопада проти того ж таки Борнмута, проте вже в рамках 15-го туру АПЛ.