7 листопада 2022 16:29
1

"Хто шукає – той знаходить". Журналіст розкритикував роботу "Динамо" під час останнього трансферного вікна

Коментатор Віктор Вацко в ефірі програли «Вацко on air» прокоментував селекційну роботу київського «Динамо».


– Є знаменита фраза Олега Блохіна, адресована колись Артему Кравцю: «Щоби щось робити – потрібно щось робити». Необов’язкового тільки українців з-за кордону повертати. Працювати потрібно, шукати футболістів, чітко знаючи, які позиції тобі потрібно посилити і чітко розуміючи футболіста яких ігрових якостей тобі потрібні для посилення цих позицій.


«Дніпро-1» знайшов Бланко, Амаша, Бузанелло. Вони виходять на футбольне поле, вони забивають м’ячі, забивають, віддають гольові передачі. СК «Дніпро-1» вийшов у єврокубкову весну і в чемпіонаті йде на першому місці, проживаючи не в Дніпрі, не на рідній базі. Граючи не на рідному стадіоні, так само роз’їжджаючи Європою на єврокубкові матчі, із набагато скромнішими фінансовими можливостями. Але вони це зробили. Прийшли три іноземці, які «роблять погоду» в цій команді.


Скрипник той же. У «Ворскли» половина команди розбіглася, але вони знайшли якого Марлісона, Сефері, Зайкова – і ці футболісти приносять користь. Кравця повернули в Україну, Юрченка та Олійника повернули. Люди виходять, граючи і створюють різницю на полі для цієї команди.


«Шахтар» мало того, що українців повернув, ще й якось заарканив Джурасека і Тейлора. І все це зроблено в режимі, я сумніваюся, що якогось надретельного скаутингу. Тому що і «Ворскла», і СК «Дніпро-1», я думаю, що не мали можливості вести цих футболістів протягом тривалого часу. Просто розумієте в чому суть: хто шукає – той знаходить.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"

Дуже гарних привезли менеджери в Динамо - Парріс і Лонвейк, не треба ля-ля. А от придбання суркісів - Луческу, дуже тормозне. То хто винен, що він не ставить їх в основу?

Хоча останній матч показав, що в команді щось сталося. Підозрюю, що гравці сказали керівництву: "Дайте нам грати так, як ми вміємо і все зміниться!" Бо видно бажання в кожного, додалось агресії.