6 листопада 2022 09:16

"Реал" не дасть 150 млн євро за Беллінгема. "Ліверпуль" вважають серйозним конкурентом у боротьбі за нього

"Реал" вважає "Ліверпуль" серйозним конкурентом у боротьбі за Джуда Беллінгема.


Як пише Marca, після того, як "Ліверпуль" почав працювати над трансфером півзахисника "Борусії", у "Реалі" почали оцінювати цю угоду як дуже складну для здійснення. "Мадрид" вважає, що схилити ситуацію на користь клубу може лише сам Беллінгем.

Зазначається, що "Ліверпуль" хоче підписати Джуда, щоб помститися "Реалу" за поразки у фіналах Ліги чемпіонів, а також за те, що минулого літа півзахисник Орельєн Тчуамені обрав мадридський клуб.

Минулого літа "Реал" вже пов'язувався з оточенням Беллінгема, щоб з'ясувати, які його плани на майбутнє. Відповідь зрозуміла, що гравець не заперечує проти переходу в мадридський клуб. Проте зазначається, що жодних обіцянок хавбек не давав.

"Реал" не вкладатиме в трансфер Беллінгема суму, яка поставить під загрозу фінансову стабільність клубу. Повідомлялося, що "Борусія" запросить за хавбека 150 млн. євро. Marca пише, що це значно більше, ніж та сума, яку готовий заплатити "Реал". Однак це не означає, що Мадрид опустить руки і не боротиметься за гравця.

Беллінгема приваблює можливість опинитися в "Реалі", проте важливішу роль тут відіграє розмір пропозиції про трансфер.

Джуд ще не вирішив, куди перейде, але все вказує на те, що він став ближчим до "Ліверпуля", ніж був близько місяця тому.