1 листопада 2022 15:10

Юрген Клопп: "Я у "Ліверпулі" не для того, щоб бути тут лише тоді, коли світить сонце і хтось вручає трофей"

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп відповів на питання про кризу клубу в поточному сезоні, а також про можливий відхід з команди.


"Моя робота полягає не лише в тому, щоб бути тут у той момент, коли світить сонце та хтось вручає нам трофей. Моя робота також полягає в тому, щоб бути тут, коли у нас справді важкий період, і я зроблю все можливе, щоб виправити ситуацію, якщо можливо навіть більше — на 100 відсотків.

Коли люди дивляться на мене, вони кажуть, що я виглядаю втомленим. Це нормально. Але я не втомився. Я не можу дати собі такого виправдання.

Відхід із клубу? Думаю, рішення з цього приводу буде ухвалено пізніше цього сезону. Або, можливо, це буде наприкінці сезону, коли ми скажемо один одному: "Добре, тепер, очевидно, настав кінець для цієї групи гравців та цього тренера". Питання буде поставлене тоді, але на даний момент не можна на 100% справедливо судити про команду, тому що у нас ніколи не було у розпорядженні всіх гравців.

Ми зазвичай вносили зміни до складу, а тепер не можемо цього зробити. Схожа ситуація у півзахисті вже давно", - цитує Клоппа Daily Mail.