29 жовтня 2022 08:22

"Я не дiлю склади по турнірам". Тен Хаг відреагував на питання про Роналду в АПЛ

Головний тренер англійського «Манчестер Юнайтед» Ерік тен Хаг на прес-конференції напередодні матчу з «Вест Хемом» висловився про вибір складу.


Наставника манкуніанців запитали, чи означають 90 проведених Кріштіану Роналду хвилин у матчі Ліги Європи з «Шерифом», що зірковий португалець має довести своє право потрапляти до стартового складу на матчі АПЛ.


«Так, я знаю, що деякі люди бачать це саме так, але я не поділяю склади з турнірів. У мене немає однієї єврокубкової команди та іншої – для Прем'єр-ліги. Я просто дивлюся на суперника та оцінюю, що нам проти нього потрібно. Наразі ми зосереджені на «Вест Хемі». Найближчим часом оберу стартовий склад.


Щоб виграти цей матч, нам потрібно мати в кишені і план А і план Б. Нас цікавить одне – підсумкова перемога. А для цього «Манчестер Юнайтед» необхідні не лише 11 гравців – нам потрібна вся команда», – наводить слова тен Хага офіційний сайт клубу.

Роналду виходив у стартовому складі у всіх п'яти матчах «МЮ» у Лізі Європи (забив два голи, віддав одну результативну передачу). В АПЛ у поточному сезоні він з'явився з перших хвилин лише двічі – у 2-му та 11-му турах. Ще шість разів Кріштіану вийшов на заміну і двічі залишився у запасі.