26 жовтня 2022 13:32

Клопп про травми "Ліверпуля": "Варто нам зіграти добре, як ми одразу втрачаємо гравців. Я не скаржуся і не ною – така ситуація. Це непросто"

Головний тренер Ліверпуля вважає, що прогресу його команди заважають травми.


Після мінімальних перемог над «Манчестер Сіті» та «Вест Хемом» мерсисайдці зазнали поразки від «Ноттінгем Форест» (0:1) минулими вихідними і залишилися на 8-му рядку турнірної таблиці.


«Уся проблема у травмах. Гравці, які не травмовані, змушені грати надто часто, а ті, хто повертається після травм, нерідко починають грати надто рано», – сказав Юрген Клопп.


У «червоних», як і раніше, недоступні Тіаго Алькантара, Жоель Матіп, Луїс Діас і Діогу Жота. Крім того, не зможуть допомогти команді Набі Кейта та Алекс Окслейд-Чемберлен, які не увійшли до заявки на груповий етап.


«Ситуація непроста, і очевидно, що відразу вона не вирішиться.


Повернувся Кертіс [Джонс] та ще кілька гравців, це гарні новини. Не подумайте, я не скаржусь і не на неї – така ситуація.


Побачимо, що ми покажемо. Я з нетерпінням чекаю на цей матч – це Ліга чемпіонів, це «Аякс», велика гра. У нас достатньо гравців, і ми постараємося як слід.


Кілька разів ми зіграли справді добре, але це не означає, що у нас немає жодних проблем. Ми проводимо хороший матч і одразу втрачаємо двох гравців. А потім виявляється, що ще один може зіграти не більше як двадцять хвилин! Це непросто», – сказав тренер «Ліверпуля».

Команді Клоппа достатньо зіграти внічию у сьогоднішньому матчі з «Аяксом», щоб забезпечити собі вихід до плей-офф Ліги чемпіонів.