24 жовтня 2022 18:11

Експерт: "Якщо "Ньюкасл" фінішує у ТОП-5, це буде визначний результат"

Британський футбольний експерт Саймон Джордан прокоментував успіхи «Ньюкасла» у ході нинішнього сезону англійської Прем'єр-ліги. За підсумками 13 турів «сороки» посідають четверте місце у турнірній таблиці.

«У певному сенсі це дивний сезон, тому що я не думаю, що хтось очікував, що Ліверпуль почне сезон так, як вони це зробили. Тому, враховуючи всі фактори, ми маємо захоплюватися тим, що зробив Ньюкасл. Минулого року до цього моменту вони не виграли жодної зустрічі з дев'яти ігор і назрівали всілякі неприємності.


У них відбулася зміна власника, зміна менеджера, зміна культури витрачання коштів. Вони витратили 200 мільйонів фунтів стерлінгів [близько 229 млн євро] на гравців, у них з'явився новий спортивний директор. Результати та досягнення, які вони демонструють на полі, заслуговують на похвалу. Я помилявся щодо них. Я ніяк не думав, що Едді Хау зможе побудувати команду, здатну добре захищатись.

Я все ще маю сумніви, чи приведе Едді Хау їх у землю обітовану, але за те, що вони вже зробили, їх можна тільки похвалити. Якщо вони фінішують четвертими або п'ятими в лізі, це буде визначним результатом», — наводить слова Джордана talkSPORT.