19 жовтня 2022 17:31

Зінченко знову пропустив тренування "Арсеналу" перед матчем Ліги Європи: відомий характер травми українця

Лівий захисник лондонського Арсеналу та збірної України Олександр Зінченко пропустив відкрите тренування «канонірів» перед поєдинком Ліги Європи з ПСВ.

Завтра, 20 жовтня, Арсенал зіграє перенесений матч другого туру групового етапу Ліги Європи із ПСВ. У заздалегідь призначений час гра не відбулася через смерть королеви Великобританії Єлизавети та оголошення трауру в країні з цієї причини.


За інформацією англійського футбольного журналіста Чарлі Воттса, який спеціалізується на Арсеналі, Зінченко сьогодні не з'явився на відкрите тренування лондонців у Колні перед грою з ПСВ. Крім українця, заняття також пропустив і Мартінеллі. Як повідомляє Уоттс, у обох футболістів проблеми з ікрами.


25-річний Зінченко провів шість матчів за Арсенал у поточному сезоні та віддав одну результативну передачу. Через проблеми зі здоров'ям українець пропустив уже сім матчів «канонірів».

Арсенал зіграє проти ПСВ завтра, 20 жовтня. Початок зустрічі о 20:00 за київським часом. Після зіграних трьох матчів лондонський клуб посідає перше місце у турнірній таблиці, маючи у своєму активі дев'ять пунктів. На другому місці йде ПСВ, який відстає на два очки.