17 жовтня 2022 15:38

Через ранкову атаку дронами в Києві загинули чотири людини, серед них – вагітна

Попередньо чотири людини загинули внаслідок влучання російської ракети у житловий будинок у Шевченківському районі Києва вранці 17 жовтня.


Джерело: міський голова Києва Віталій Кличко, прокуратура Києва, речниця ДСНС Світлана Водолага, кореспондент "Української правди", заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, голова Національної поліції Ігор Клименко, Київська міська прокуратура


Оновлення: За словами речниці столичної прокуратури Надії Максимець, близько 15 години з-під завалів житлового будинку витягли ще одного загиблого (четвертого -ред.).


Зі зруйнованого будинку вдалося врятувати 19 людей.


Раніше голова Нацполіції Ігор Клименко підтвердив, що загинули троє осіб: жінка 59 років та двоє молодих людей. Ще троє людей госпіталізовані з різними травмами.


О 13:44 Кличко повідомив, що серед трьох загиблих мирних мешканців була молода пара: чоловік і дружина, які очікували на дитину. Жінка була на 6 місяці вагітності.


За даними Київської міської прокуратури, загибла пара були 1988 року народження.


Також УП повідомили, що від вибухової хвилі постраждала жінка, яка їхала в таксі поруч із вокзалом. Її шпиталізували з акуботравмою.


Деталі: Раніше, об 11:32, мер Кличко повідомив, що з-під завалів будинку в Шевченківському районі дістали тіло загиблої жінки, а ще одна людина знаходиться під завалами.


Пошуково-рятувальні роботи тривають.