17 жовтня 2022 11:44

Мбаппе: "Я футболіст, найважливіше для мене – грати і показувати максимум. Якщо почну розпилятися, дуже швидко втомлюся"

Форвард "ПСЖ" Кіліан Мбаппе спростував, що хоче покинути клуб.

Раніше з'явилася інформація, що нападник хоче змінити клуб через невиконані обіцянки керівництва парижан.


«Люди можуть подумати, що я пов'язаний з цією інформацією, але я взагалі ні до чого. Я спав, а мої рідні були на грі мого молодшого брата, коли ця інформація з'явилася в медіа. Всі люди, які піклуються про мене, не були поруч, тому ми були в шоці від цих новин. Довелося з цим справлятися, тому що ми мали провести гру [з «Бенфікою» в Лізі чемпіонів].

Можу лише сказати, що це є абсолютна брехня. Я дуже щасливий у «ПСЖ». Я футболіст. Найважливіше для мене – грати у футбол та показувати максимум на полі. Якщо я почну розпилятися, то дуже швидко втомлюся.


Коли ти граєш за ПСЖ, то знаєш, куди потрапляєш. Тут буде і добрий, і поганий. До цього потрібно бути готовим. Ми попереджаємо про це всіх новачків команди. Зараз ми сконцентровані на перемогах та боротьбі за трофеї.


Президент Нассер Аль-Хелайфі? Я не бачився з ним. Ми зустрілися перед грою з «Марселем» – він прийшов, щоб побажати нам успіху перед матчем», – сказав Мбаппе.