15 жовтня 2022 22:46

У військовій частині в Бєлгородській області сталася стрілянина, є загиблі

За даними російських телеграм-каналів, на території військової частини в Бєлгородській області сталася стрілянина, є загиблі та поранені.


Джерело: телеграм-канали Baza і SOTA

Деталі: Baza повідомляє, що в Бєлгородській області невідомий відкрив стрілянину на території однієї з військових частин. За попередніми даними, є загиблі та поранені.

За даними SOTA, може йтися про 22 вбитих і 16 поранених. При цьому стріляли нібито троє військових, двоє з яких були вбиті на місці, а один втік.

Відповідний аудіозапис розповіді, імовірно, сестри мобілізованого, який зазнав атаки, але вижив на полігоні, є в розпорядженні редакції, проте підтвердити його достовірність SOTA не може.

Джерело серед родичів мобілізованих повідомило каналу, що стрілянина в Бєлгородській області сталася на полігоні в селищі Солоті.

На цьому полігоні раніше перебували понад 100 осіб із Брянської області, які категорично відмовлялися від відправки під Лиман Донецької області. Військове керівництво понад тиждень намагалося вмовити їх вирушити на штурм міста, пише SOTA.