14 жовтня 2022 18:48

Джерело: "Динамо" звернулося з проханням перенести гру, але "Шахтар" і Прем’єр ліга не пішли на зустріч"

Ігор Циганик в програмі "Циганик Live" розповів про те, що "Динамо" зверталось до "Шахтаря" щодо перенесення мату УПЛ, але "гірники" відмовили.


"Всі мені будуть розказувати що я упереджено ставлюсь до Прем’єр ліги, але дивіться ми всі говоримо про повагу, "Динамо" та "Шахтар" підтримують одне одного в соцмережах. Але "Шахтар" знаючи що йому грати два матчі проти "Реалу", звернувся до "Львову" і їхній матч перенесли. Я вважаю що можна було переносити поєдинки "Динамо" і "Дніпра-1", але вони сказали що будуть грати.


Наскільки я знаю в Прем’єр лізі казали, що якщо учасник єврокубків просить перенести матч, то його переносять і навіть під час війни необов’язкова згода суперника. Зараз "Динамо" звернулося з проханням перенести гру, але "Шахтар" і Прем’єр ліга не пішли на зустріч.


"Шахтар" грав у вівторок, "Динамо" в четвер, а їхній матч в неділю. Я сам проти переносів, але "Шахтар" першим зробив цей прецедент. Невже важко "респектнути", ви ж перші перенесли гру, перші почали це. А зараз коли "Динамо" звертається, ваш головний, як ви кажете друг поза футбольним полем і головний суперник на футбольному полі.


Ніхто навіть не пішов на зустріч, бо зараз на перший план виходять очки й гроші зароблені, зараз взяти "тепле" "Динамо" набагато простіше. Якщо ми так робимо, то давайте не будемо говорити про якусь повагу один до одного. І не треба розказувати, що ми всіх підтримуємо.


Якщо все по правилам, то не переносьте гру з "Львовом", не робіть прецедент. Бо якщо всі учасники єврокубків будуть переносити поєдинки, то ми чемпіонат до 26-го року не закінчимо."