14 жовтня 2022 15:28

Клопп: "Закриваючи Холанда, відкриваєш простір для інших гравців світового рівня"

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп напередодні матчу проти Манчестер Сіті висловився про гру форварда Ерлінга Холанда.


"Коли граєш проти кращого нападника у світі, то маємо стежити, щоб він не отримав багато м'ячів. Це виклик для нас, ми намагатимемося.

Граючи проти Ман Сіті, якщо ти закриваєш Холанда великою кількістю гравців, відкриваєш простір для інших гравців світового класу. Це футбольна проблема, і ми намагаємось знайти рішення.

Ми зустрічалися з Ерлінгом, коли він грав за Зальцбург. Він був молодим, ще молодшим, ніж зараз, але вже тоді був помітний потенціал.

Читайте також: Гарі Невілл зробив прогноз на підсумкове місце Ліверпуля в АПЛ

Вже тоді ми думали про нього та про те, як його закрити. І він все одно забив! Він встановив нові стандарти з погляду фізики.

У його арсеналі поєднання фізики, техніки та розуміння гри. Він орієнтується на полі, майже не перебуває в офсайді, прочитує ці моменти дуже добре.

Багато елементів роблять його таким нападником. Також навколо нього є одні з найкращих футболістів світу, які можуть зробити передачу. Де Брюйне, Ґюндоган, Фоден, Марез. Ідеально, без сумнівів", – сказав Клопп в інтерв'ю Sky Sports.

Нагадаємо, матч Ліверпуль – Манчестер Сіті відбудеться у неділю, 16 жовтня. Стартовий свисток пролунає о 18:30 за Києвом.