13 жовтня 2022 16:02

У Мбаппе погіршилися стосунки з гравцями ПСЖ – вони незадоволені його статусом. Частина футболістів підтримує Мессі та Неймара

У Кіліана Мбаппе погіршилися стосунки з одноклубниками.


Як повідомляє Get French Football News з посиланням на L’Equipe, деякі гравці «ПСЖ» незадоволені статусом Кіліана у команді, який він отримав після продовження контракту.


Так, капітан «ПСЖ» Маркіньос та частина іспаномовних футболістів паризького клубу підтримують Ліонеля Мессі та Неймара, а не Мбаппе.


Крім того, за відомостями джерела, близького до клубу, гравці парижан збентежені через ставлення француза. Наприклад, одного дня на тренуванні Мбаппе може посміхатися і жартувати, а наступного дня мовчати і ні на кого не дивитися.


Мбаппе більше не користується підтримкою ні Ашрафа Хакімі, ні французьких гравців, таких як Юго-Екітік, Норді Мукіеле та Преснель Кімпембе. Однак Кіліана підтримує головний тренер Крістоф Гальтьє.


Раніше повідомлялося, що 23-річний футболіст хоче залишити паризький клуб, оскільки вважає, що його зрадили. Рішення продовжити контракт вважає помилкою.