12 жовтня 2022 19:22

"Клопп - бог. Потрібно міняти гравців, а не тренера". Каррагер - про ситуацію в "Ліверпулі"

Колишній захисник «Ліверпуля» та збірної Англії Джеймі Каррагер поділився думкою про поточну ситуацію в клубі, а також про головного тренера мерсисайдців Юргена Клоппа.

«Коли Клопп опиниться на межі втрати роботи? Ні, до цього не дійде. Я думаю, що Ліверпуль інший. Те, що він зробив у клубі за сім років, мабуть, унікальне для футболу, не лише для Ліверпуля.


Клопп — бог у «Ліверпулі», і того дня, коли він піде, — коли б це не сталося, і я сподіваюся, що це станеться через чотири роки, — все місто і вболівальники «Ліверпуля» по всьому світу замруть. Я не думаю, що ви де-небудь знайдете вболівальника, який прямо зараз критикуватиме Юргена Клоппа.


Якщо «Ліверпулю» знадобиться перезавантаження, я поміняю склад та залишу Юргена Клоппа. У світі дуже мало тренерів на кшталт нього, які б так добре пасували нашому футбольному клубу. Зараз у «Ліверпуля» команда, що старіє, і їм потрібно це виправити, і це робота тренера. Але для мене потрібно міняти гравців, а не тренера», - цитує Каррагера Daily Mail.